Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Romanttinen viikonloppu Suomessa

Etsitkö paikkaa viettää romanttinen viikonloppu Suomessa? Look no further! Tiedustelin joulun alla paikkoja viettää romanttinen viikonloppu Suomessa ja sain lukuisia suositteluja. Näistä upeista helmistä innostuneena päätin kirjoittaa postauksen aiheesta ja listata niistä parhaimmat.

Koen tärkeäksi jakaa hyviä asioita ja tämä aihe paikkoineen kuuluu ehdottomasti jaettavan listan kärkeen. Laitetaan hyvä kiertämään. <3

P.s. Valmista ja ota mukaan Minnie&Chicon sksisuklaata!: Pure Pleasure alias sksisuklaa valmistuspaketti. Takuuvarmat nautinnot. Best before, after or without sx.

Alkuperäinen postaus tammikuu 2021. Päivitetty tammikuu 2022.

romanttinen viikonloppu
Fiiliskuvaa romanttiselta lomaltamme Tallinnassa kesällä 2020.

Romanttinen viikonloppu Suomessa – upeat Suomen helmet

Muutama vuosi sitten halusin antaa joululahjaksi miehelleni ihanaa nautiskelua kaksistaan ripauksella luksusta. En kuitenkaan tiennyt mistä lähteä liikkeelle, joten suuntasin Facebookin naisyrittäjät- ryhmään tiedustelemaan suosituksia. Suosittelujen pohjalta hankin miehelleni joululahjaksi romanttisen viikonlopun kanssani Lehmonkärjen peilitalossa ystävänpäiväksi 2021.

Samojen suosittelujen pohjalta valikoitui tämänkin vuoden ystävänpäivän viettopaikka. Aiomme nauttia yhteisestä ajasta Helsingissä hotelli Havenin Rakkauslomalla.

Mikäli kaipaat erityistä aktiviteettia yhdessä rakkaasi kanssa, miltä kuulostaisi privaatti suklaakonvehtien valmistusworkshop? Kurkkaa lisätietoa suklaakonvehti workshopeistamme.

Tai mitä jos kirjottaisit rakkaallesi yllätykseksi rakkausrunon? Klikkaa lukemaan 5 vinkkiä rakkausrunon kirjoittamiseen.

Etsi muita ideoita ystävänpäivän viettoon: 10 vinkkiä – mitä tehdä ystävänpäivänä?

Valintamme ystävänpäiväksi 2021

Valitessani lomanviettopaikkaa 2021 vaakakupissani painoivat yksityisyys, luonnonläheisyys, henkeäsalpaavat maisemat ja kohteen räätälöinti nimenomaan pariskunnille. Nämä olivat syitä miksi päädyin Asikkalan Lehmonkärkeen ja kohteeseen Haasi Mirror Houses.

+ mielettömän kaunis ja uniikki kokonaisuus

+ luonnonläheisyys

+ K18 Eli for adults only

+ näitä lasitaloja on vain muutama, joten hyvin ”private”.

+ oma poreallas

+ privaatti saunan käyttö

– meni yli alkuperäisen budjetin kolisten (kokonaislasku taisi olla n. 1500€/2 yötä)

Lue postaus viikonlopustamme: Uniikki rakkausloma – ”Pohjoisen Malediivit”.

Valintamme ystävänpäiväksi 2022

Vuonna 2022 tätä kirjoittaessani olen juuri varannut meille ystävänpäivän viettoon Hotelli Havenin Rakkausloman. Tänä vuonna vaakakupissa painaa helppous, lyhyt ajomatka kohteeseen, aktiviteetit (erityisesti meidän koronakaranteenin jälkeen ja tänä aikakautena ihanaa, että on järjestettyä aktiviteettia!). Erityisesti kiinnostaa nuo parisuhdetta syventävät tehtävät. Tänä vuonna pidän ajatuksesta olla ”muiden ihmisten ilmoilla” eli nähdä elämää ympärillä.

Hotelli Haven & Rakkausloma – Helsinki

+ parisuhdetta syventäviä tehtäviä ja pientä aktiviteettia (joita voi hyödyntää tai olla hyödyntämättä)

+ kuntosali käytössä 24/7

+ adults only- kerros

+ rakkauden concierge käytettävissä

+ hinta sopi erinomaisesti budjettiini (n. 250€ /1 yö)

+ peruutuksen voi tehdä 1vrk ennen varauksen alkua -> tämä on tärkeä! Mikäli tulee rajoituksia, jotka vaikuttavat yöpymiseemme ja loman laatuun pitää olla helppoa tehdä peruutus.

– /+sijainti Helsingin keskusta-alueella (oli miinus vuonna 2021, mutta plussa vuonna 2022)

Lue postaus viikonlopusta: Romanttinen viikonloppu – rakkausloma Helsingissä

Romanttinen viikonloppu Suomessa – muita helmiä

Ylläolevan listan ulkopuolelle jääviä, mutta ihastuttavia muita paikkoja, joissa tulemme mahdollisesti vierailemaan lähitulevaisuudessa:

Järvisydän – Rantasalmi

Tätä pohdin myös tosissani, koska uskon hinta-laatusuhteen olevan huikea. Kiinnostusta kohteeseen vuonna 2021 himmensi kuitenkin majoitusyksikköjen määrä ja erään henkilön kommentti siitä, että heidän maisemansa peitti työmaa. Kannattaa aina siis varmistaa kohdetta varattaessa, että meneillään ei ole rakennustöitä (koskee tietysti kaikkia kohteita). Tämä pitäisi kyllä infota asiakkaalle, mutta aina ikävä kyllä ei näin käy. Vuonna 2022 Havenin rakkausloma sopi paremmin tarpeisiimme ja toiveisiimme.

Romanttinen miniloma – Traveldeep

Tämä ei ole itsessään kohde, mutta välittää erilaisia romanttisia minilomapaketteja pariskunnille. Aivan ihanan kuuloisia paikkoja ja pariskunnille suunniteltuja romanttisia minilomapaketteja.

Lisäksi haluan mainita vielä seuraavia vaihtoehtoja, jotka herättivät kiinnostukseni:

Hawkhill Nature – Nuuksio

Vanajanlinna – Hämeenlinna

Mustion Linna – Mustio

Tehtaanhotelli – Karkkila

Ilola Inn – Sysmä

Vanha Pappila Hetki – Ähtäri

Villa Aino/ More Neo – Euran Kauttuan ruukkikylä

Lisäksi olen todella ihastunut lasi-igluihin. Niitä löytää jo ympäri Suomen : Aurorahut

Ihaninta ovat erilaiset elämykset ja kokemukset!

Itse koen, että nykypäivänä kaikkein ihaninta ovat erilaiset elämykset, kokemukset ja aika rakkaiden kanssa. En malta odottaa helmikuun lomaamme ja toivon sydämestäni, että löysit tästä postauksesta paikan teidän yhteiselle romanttiselle viikonlopulle.

Oletko käynyt jossakin ihanassa paikassa, jota ei ole mainittu tässä postauksessa? Laitathan hyvän kiertämään: jaa tieto tästä helmestä ja ihanasta kokemuksestasi kommenttikentässä!

Rakkaudella,

Mona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.