Tietosuojaseloste

Vastuu rekisteristä

Rekisteriä pitää ja sen käytöstä on vastuussa Tmi Mona Lundahn (aputoiminimi Minnie&Chico).

Tmi Mona Lundahn
040 9629 220
mona.lundahn@gmail.com

Mistä saamme tietosi?

Saamme tietosi ainoastaan sinulta itseltäsi mm. tilauksen, sähköpostin, oston tai sivustoillemme jätetyn kommentin perusteella. Saamme lisäksi tietoja evästeiden avulla, mutta nämä tiedot liittyvät analytiikkaan eikä niistä voi tunnistaa yksittäistä kävijää tai sivuillamme surffailevaa.

Mitä henkilötietoja voimme kerätä ja miksi?

– Nimi
– Osoite
– Puhelinnumero
– Sähköpostiosoite
– Tiedot ostetuista tuotteista ja palveluista
– Ip-osoite

Keräämme tietoja voidaksemme toimittaa tilatun palvelu tai tuotteen, parantaaksemme palveluamme tai tiedottaaksemme.

Analytiikka

Käytämme Googlen Analytics- palvelua seuraamaan kävijäliikennettä ja analysoimaan mikä on sinulle mieluisinta luettavaa. Näin voimme tarjota sinulle enemmän sinua kiinnostavaa sisältöä. Emme kuitenkaan kykene tämän datan avulla yksilöimään kävijöitä, joten voit surffailla sivuillamme rauhassa täysin anonyymisti. Vasta kun annat itse tietosi (kommentoimalla sivuillamme, liittymällä sähköpostilistallemme, tilaamalla verkkokaupastamme tmv.) saamme tietoja, jotka voivat olla yksilöitävissä. Google Analytics hyödyntää evästeitä kerätessään dataa. Google Analyticsin tiedot eivät ole GDPR-:n mukaisia henkilötietoja, koska yksittäisiä kävijöitä ei voida tämän avulla tunnistaa.

Minnie&Chico verkkokauppa (Holvi)

Ostaessasi tai tilatessasi verkkokaupasta tarvitsemme tiettyjä henkilötietoja voidaksemme täyttää ja toimittaa tilauksen. Keräämme vain tarvittavia tietoja, joiden säilytysaikaa kirjanpitolaki ja Holvin käyttöehdot säätelevät. Käsittelyperusteena toimii sopimuksen tekeminen tilattaessa/ostettaessa. Huomioitavaa on, että verkkokauppa toimii Holvin alustalla, jonka vuoksi osaa tietojenkeruusta ja käytöstä säätelee Holvin Käyttöehdot. Holvin kautta tapahtuu mm. korttimaksuliikenne- ja tapahtumat. Holvin käyttöehdot: https://support.holvi.com/hc/fi/articles/360017642438

Kolmansien osapuolien linkit

Sivusto sisältää linkkejä omien sivustostojemme ulkopuolelle. Emme ole vastuussa linkkien klikkaamisesta ja siitä mitä tietoja ulkoisilla sivustoille kerätään. Emme kuitenkaan koskaan linkitä sivuja, kuvia tai videoita, joiden lähde on mielestämme arveluttava tai epäluotettava. Lähettämällä meille viestiä sosiaalisessa mediassa hyväksyt näiden alustojen käyttöehdot, jotka eivät ole meistä riippuvaisia.

Ketkä ja missä käsitellään tietojasi?

Tietojasi käsittelevät ainoastaan Tmi Mona Lundahn työntekijät ja yhteistyökumppanit kuten IT-henkilöt tai kirjanpitäjät, joiden työtehtävät vaativat tietojen käsittelyä. Tiedot ovat salasanojen ja käyttäjätunnusten takana. Tietoja käsitellään säännönmukaisesti EU:n tai Euroopan talousalueella. Tietoja voidaan tarvittaessa siirtää EU:n ja ETA:n ulkopuolelle.

Sinulla on oikeus omaan tietoosi

Mikäli olet joskus ostanut verkkokaupastamme tai ollut yhteydessä kanssamme, voit halutessasi pyytää koostetta kaikista tiedoista mitä meillä on sinusta. Kaikki keräämämme tieto sinusta perustuu suostumukseesi. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumus tai pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että meillä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Sinulla on lain mukaan oikeus tarkistaa meidän tietomme sinusta ja korjata tai täydentää niitä tarvittaessa. Lisäksi sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä jos epäilet meidän käsittelevän niitä lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.
Oikeus valitukseen
Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.
Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: https://www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

Automaattinen päätöksenteko & profilointi

Voimme käyttää tietoja automaattiseen päätöksentekoon ja profilointiin tarkoituksena kohdistaa markkinointia tarkemmin.

Tilaa kirje

Pääse osaksi suklaisten nautintojen kulisseja. Avaat mm. mahdollisuuden päästä koemaistajaksi ja hyötyä ihanista eduista.