Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Minnie&Chico – Maailman paras raakasuklaa

Ajatus raakasuklaasta kiehtoo, mutta moni joutuu pettymään maistaessaan raakasuklaata. Makeutta, nautintoja ja yllätyksellisyyttä kaipaavat eivät yleensä löydä mieleistään raakasuklaata.

Mitä jos voisit valmistaa maailman parasta raakasuklaata itse helposti? Minnie&Chicon kanssa opit valmistamaan herkullisia & unohtumattomia nautintoja raakasuklaan keinoin. Raakasuklaakonvehteja, joihin tulee himo.

Suklaakonvehteja, joille on suosituksensa antanut lukuisten muiden ohella eräs kuuluisa näyttelijä: Suositukset.

Postauksesta voit lukea lisää tarjoamistamme suklaakonvehti-workshopeista sekä mahdollisuudesta hankkia valmistuspaketti resepteineen ja valmistaa maailman parasta raakasuklaata silloin, kun sinulle sopii. Hääpäivänä, polttareissa tai illanistujaisiin vieraille tarjottavaksi.

Tervetuloa mukaan suklaan & rakkauden maailmaan. <3

Nautinnollisempaa raakasuklaata – makean ystävälle

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Ihastuin jo kauan sitten ajatukseen terveysvaikutteisesta raakasuklaasta. Raakasuklaa oli kuitenkin usein omaan makuuni tylsää, tummaa ja kitkerää. Sisälläni heräsi halu valmistaa herkullisempaa & nautinnollisempaa raakasuklaata. Sellaista, jota makeiden herkkujen ystävä rakastaisi.

Tänä päivänä Minnie&Chicolla missiomme on valmistaa mitä erityisempiä, herkullisia, nautinnollisia ja ihania suklaakonvehteja. Suklaakonvehtimme ovat usein 100% luomua sekä parhaista löytämistämme raaka-aineista valmistettuja.

Lue tarinamme: Minnie&Chico tarina

Vuosien myötä olemme luopuneet raakasuklaa termin käytöstä (älä siis ihmettele, ettet löydä termiä juurikaan sivuiltamme), mutta raakasuklaan ideologia ohjaa toimintaamme edelleen. Mahdollisimman alkuperäistä, puhdasta ja aitoa. Raaka-aineita, jotka ovat nautintoa mielelle, ruokaa sielulle ja ravintoa keholle. Superfoodeista suklaakonvehdeiksi.

Valikoimamme kesätulokas: Aphrodite’s Summer Dream eli mansikkasuklaa

Olemme luoneet monia erilaisia suklaakonvehteja, joista Aphrodite’s Summer Dream on uusin tulokkaamme. Juuri lanseeraamamme kesäsuklaa on viettelevän mansikkainen, herkullinen ja makea. Aphrodite’s Summer Dream on unenomainen matka nautintoihin ja kesäisen rakkauden lumoihin luomulaatuisten superfoodien siivittämänä.

Yksi parhaista ikinä luomistamme suklaakonvehdeista.

Maailman Paras Raakasuklaa Aphrodites Summer Dream Mansikka Raakasuklaa

”Niityllä antaudun syliisi. Auringon hehku kasvoilla, pitkässä kesämekossani. Kuin maalaus syntynyt ranskalaisen rakastajan siveltimestä.  Esitän pääosaa Kesäyön unelmassa. Rakkaustaian pauloissa.

Kesä maistuu mansikoilta ja rakkaudelta. Punaiselta.”

Aphrodite’s Summer Dream

Luo unohtumattomia & rakkaudentäyteisiä hetkiä elämääsi oppimalla Minnie&Chico suklaakonvehtien salat. Näin voit nauttia herkullisista konvehdeista vaikka joka päivä, täyttää viinikaappisi suklaalla ja tarjota vieraillesi unohtumattomia makunautintoja.

Valmista himoittavan nautinnollista raakasuklaata

Varaa suklaakonvehti- workshop livenä rakkaidesi kanssa tai hanki valmistuspaketti Aphrodite’s Summer Dream- suklaakonvehtien valmistamiseen. Valmistuspaketin voit tilata mihin päin Suomea tahansa ja valmistaa suklaakonvehteja milloin sinulle sopii.

Minnie And.chico Aphrodites Summer Dream Mansikka Suklaakonvehti
Aphrodite’s Summer Dream – Suklaakonvehdit

Suklaakonvehti-workshop

Lue lisää suklaakonvehti-workshopeistamme ja tiedustele aikoja omalle workshopillesi.

Aphrodite’s Summer Dream – valmistuspaketin löydät täältä: Suklaashop – raaka-aineet

Tilaa valmistuspaketti resepteineen ja valmista, kun sinulle parhaiten sopii. Voit ottaa suklaakonvehtien valmistuksen myös osaksi rakkaudentäyteistä polttariohjelmaa tai hääpäivää.

Rakkautta, suklaata & unohtumattomia hetkiä

Intohimonamme on luoda rakkautta & unohtumattomia hetkiä kanssasi elämääsi.

Suklaa on yksi parhaista tavoista nauttia sekä osoittaa ja muistuttaa välittämisestä ja rakkaudesta. Siksi haluamme luoda maailman parasta suklaata parhaista raaka-aineista.

Rakkaudella,

Minnie,
Minnie&Chico

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.