Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Miten syntyi ”A Blue Gem” eli mustikkasuklaa?

Syyskuun alussa lanseeraamamme konvehti ”A Blue Gem” eli mustikkasuklaa on saanut aivan valtavan ihanan vastaanoton. Itse olen totaalisen rakastunut uuteen makuun ja siitä on kuoriutunut minulle myös ns. personal favorite.

Tämä ei toki ole mitenkään yllättävää tai uutta. Näin on käynyt joka kerta uuden suklaakonvehdin luotuani sillä en lanseeraa mitään, johon en ole totaalisen rakastunut.

Käsintehdyt A Blue Gem -suklaakonvehdit vie sinut matkalle hämärtyvään aikakauteen, huurteisiin metsiin, merellisiin maisemiin & mustikkaisiin nautintoihin.

Tässä postauksessa avaan sinulle kiehtovaa prosessia A Blue Gem- suklaakonvehdin taustalla. Mistä ajatus lähti ja miten ns. mustikkasuklaa syntyi?

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Minnie & A Blue Gem -mustikkasuklaakonvehteja

A Blue Gem – Mereltä mustikkasuklaaksi

Ajatus A Blue Gem -suklaakonvehdista on syntynyt merellä aikaa viettäessäni. Meri on minulle ehtymätön luovuuden lähde ja paikka, jonka ääreen hakeudun usein. Merellä ollessani tarkkailin sivusta ajatusteni virtaa.

Tiedät varmasti, että nähdessäsi jotakin silmäsi viestivät siitä kuvan aivoillesi. Näin piirtyy kuva sinua ympäröivästä maisemasta. Se on kuitenkin pelkistettyä.

Jossakin sisälläsi yhdistyy tämä kuva ja kaikki aiempi näkemäsi, kokemasi, oppimasi ja aistimasi luoden yhteyksiä pisteiden välillä. Aistit, aikaisemmat informaation muruset, emootiot, kuvat jne. synnyttäen suuren joukon ajatuksia.

Tarkkailemalla ajatuksia näkee enemmän ja syvemmin.

Kuten katsellessani merta näen valkoisia vaahtopäitä, mutta se laajenee ajatukseksi heijastuksesta, taivaan sinesta ja pilviharsoista. Se on kuin katsoisi sinistä planeettaamme ulkoavaruudesta. Erityisesti pohjolaamme sinivalkoista. Siitä ajatus siirtyy huurteisiin metsiin ja sinisiin marjoihin.

Minnie And Chico Suklaakonvehti A Blue Gem
A Blue Gem – suklaakonvehtirasia

Hetkistä merellä syntyi ajatus suklaakonvehdista ”A Blue Gem” eli sinisestä jalokivestä. Suklaakonvehdin ulkoasu kuvastaa planeettaamme avaruudesta katsottuna, merten kuohuja, taivasta, pohjolaamme, metsän antimia, kylmän kauden värejä ja kaikkea kaunista ympärillämme. Sisimpänsä piilottaessa sisäänsä taivaallisen pehmeää mustikkasuklaata.

Mielessä kesäyöt & auringon laskut ulapan taa oranssinaan.

 

Meren kuohut sinivalkoisenaan, taivaalla harsonaan pilvihattaraa.

 

Syksyn myötä hämärtyvät illat tähtinauhoineen. Pohjoistuuli kuiskii parvekkeen ovesta sisään huoneeseen. Kietoudun vilttiin pehmoiseen.

 

Hiljalleen puut riisuutuvat lehtipeitteestään. Paljaana antautuvat lumivaippaan valkeaan.

 

Meri, taivas, metsät ja maa. Ootko koskaan nähnyt kauniimpaa, kuin planeettamme Maa?

Minnie&Chico

A Blue Gem kuvastaa sitä hetkeä, kun syystuulet alkavat puhaltaa ja muistelet kesän kauniita hetkiä. Sitä, kun illat hämärtyvät ja ilma muuttuu kirpeäksi. Antautumista kylmään aikakauteen.

A Blue Gem muistuttaa siitä miten on niin paljon kaunista ympärillä, jota voi ihailla kulumatta. Päinvastoin se näyttää aina vain upeammalta.

Sidenote: Haluamme säilyttää tämän kauneuden myös heille, jotka katsovat tätä maisemaa kauan meidän jälkeemme. Siksi tavoitteenamme on yrityksen taloudellisen tilanteen se mahdollistaessa löytää Itämereen keskittyvä järjestö, jolle osoittaa osa tämän suklaakonvehdin tuloista.

A Blue Gem nautinnot

A Blue Gem – suklaakonvehtia pääset nauttimaan:

  • Tai ostamalla konvehtirasian – tulossa myyntiin loka-marraskuun 2022 aikana.

Joko olet päässyt maistamaan A Blue Gem -suklaakonvehtia? Kuulisin enemmän kuin mielelläni mitä mieltä sinä olet valikoimamme uutuudesta ns. mustikkasuklaasta?

Rakkaudella,

Minnie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.