Suklaakonvehtien valmistuspaketit

Nautinnollisten suklaakonvehtien valmistus aidoista luonnon superfoodeista on nyt mahdollista missä tahansa ja koska tahansa. 

Hanki Minnie& Chico suklaakonvehtien valmistuspaketti elämysohjelmaksi polttareille, treffeille, hääpäiväksi tai ystävien illanviettoon.

Tai yllätä rakkaasi hankkimalla  uniikki ja erityinen suklaakonvehtien valmistustaito. Taidon ansiosta luot unohtumattomia suklaanautintoja itsellesi ja heille, jotka arvostavat laadukkaita raaka-aineita sekä aitoja & puhtaita makuja.  

Valmistuspaketit sisältävät tarvittavat raaka-aineet,  reseptit ja videotutoriaalit. 

Videotutoriaalien ansiosta pääset valmistamaan suklaakonvehteja Minnien kanssa missä ja milloin tahansa. Minnie johdattaa sinut #superfoodeistasuklaaksi menetelmän pariin ja näyttää valmistuksen vaihe vaiheelta.

Suklaakonvehtien valmistamiseen käytetään helppoja tekniikoita, joiden ansiosta tekeminen on helppoa & nopeaa, etkä tarvitse mitään erikoisia välineitä.

Suklaakonvehtien valmistuspaketit

Näin se toimii

  1. Tilaa haluamasi valmistuspaketti suklaashopistamme.
    Lisää tilaukseen tarvittaessa silikonisia suklaamuotteja ja konvehtirasioita.
  2.  Odota pikaista toimitusta, jonka aikana voit katsoa valmistusvideot kertaalleen.
  3. Paketin saatuasi valmista suklaakonvehteja yhdessä Minnien kanssa juuri silloin, kun sinulle sopii. Laita tutoriaali pyörimään ja nauti suklaan valmistamisesta.

Täydellistä ohjelmaa

  • Polttareille – varusta morsian tai sulhanen uniikilla taidolla ennen avioliiton satamaan purjehdusta. Afrodisten suklaakonvehtien nauttiminen tuo varmasti lisää ihania hetkiä avioliittoon.

  • Hääpäivään tai treffeille – afrodisten suklaakonvehtien valmistus ja nauttiminen on ihanaa & ainutlaatuista tekemistä yhdessä. Lisäksi jatkossa voitte ilahduttaa toisianne tai vieraitanne koska tahansa unohtumattomilla suklaakonvehdeilla.

  • Get together – ystävien kokoontuminen yhteen on aina erityislaatuinen hetki. Tee sitä entistä upeampi hankkimalla teille jokaiselle uusi taito, jolla tehdä elämästä ihanaa!

  • Tiimipäivään –  Hanki tiimiläisillesi taito, joka lisää nautintoa heidän elämäänsä. Taatusti ihanaa yhdessätekemistä, josta riittää iloa pitkäksi aikaa.