Valmista suklaakonvehteja

Be a lover. <3

Hanki itsellesi 2000-luvun nautiskelijoiden ja rakastajien taito. Opi valmistamaan suklaakonvehteja itse luonnon raaka-aineista ja afrodisista superfoodeista.

Minnie&Chicon suklaakonvehdit ovat todellista rakkausruokaa, joka viettelee nauttijansa. Mikäli olet etsimässä jotakin unohtumatonta ja erityistä, jolla yllättää rakkaasi (eli myös itsesi) olet oikeassa paikassa.

Olen hionut Minnie&Chicon reseptiikkaa kymmenisen vuotta, kehittänyt helpoimmat tekniikat ja etsinyt parhaimmat raaka-aineet, jotta sinä voit valita parasta itsellesi.

”Because this century belongs to lovers.” 

Valmistuspaketit sopivat myös täydellisesti ohjelmaksi mm. polttareille, treffeille, hääpäiväksi tai illanviettoon ystävien kanssa,

Valmistuspaketit sisältävät:

 • hyväätekevät raaka-aineet 
 • reseptit
 • workshop-tallenteen

+ Suklaajumalattaren ”suklaa-hotlinen”!

Workshop-tallenteen ansiosta voit valmistaa suklaakonvehteja kanssani missä ja milloin tahansa. Johdatan sinut #superfoodeistasuklaaksi menetelmän pariin ja näytän valmistuksen vaihe vaiheelta.

Suklaakonvehtien valmistamiseen käytetään yksinkertaisia tekniikoita, joiden ansiosta tekeminen on helppoa & nopeaa, etkä tarvitse mitään erikoisia välineitä. 

Valmistuspaketteja löydät kolme erilaista: Pure Pleasure alias sksisuklaa, Aphrodite’s Summer Dream ja A Blue Gem.

Suklaakonvehtien valmistuspaketit

Näin se toimii

 1. Tilaa haluamasi valmistuspaketti suklaashopistamme.
  Lisää tilaukseen tarvittaessa silikonisia suklaamuotteja ja konvehtirasioita.
 2.  Odota pikaista toimitusta, jonka aikana voit katsoa workshop-tallenteen kertaalleen.
 3. Paketin saatuasi valmista suklaakonvehteja yhdessä Minnien kanssa juuri silloin, kun sinulle sopii. Laita workshop pyörimään ja nauti huumaavista tuoksuista.

Täydellistä ohjelmaa

 • Itsellesi! – Itsekin aloitin aikoinaan valmistamaan terveellisempää suklaata vain itselleni. Nautin hetkistä keittiössä luomassa suklaaherkkuja ja siitä tunteesta, kun voi itse valmistaa jotakin näin taivaallisen herkullista hyväätekevistä raaka-aineista.
 • Polttareille – varusta morsian tai sulhanen rakkaustaidolla ennen avioliiton satamaan purjehdusta. Afrodisten suklaakonvehtien valmistustaito lisää nautintoja avioliittoon.
 • Hääpäivään tai treffeille – afrodisten suklaakonvehtien valmistus ja nauttiminen on ihanaa & ainutlaatuista tekemistä yhdessä.
 • Get together – ystävien kokoontuminen yhteen on aina erityislaatuinen hetki. Tee sitä entistä upeampi hankkimalla teille jokaiselle uusi taito, jolla tehdä elämästä ihanaa!
 • Tiimipäivään –  Hanki tiimiläisillesi taito, joka lisää nautintoa heidän elämäänsä. Taatusti ihanaa yhdessätekemistä, joka inspiroi parempaan nautiskeluun.