Valmista suklaakonvehteja

Tervetuloa matkalle ainutlaatuisten nautintojen äärelle. <3

Jätä kaupan suklaalevyt hyllylle ja tunne enemmän hyvää oloa valmistamalla suklaakonvehtisi itse tarkoin valituista raaka-aineista.

Minnie&Chicon suklaakonvehtien valmistuspaketit sisältävät herkullista (raaka)suklaata ja muita luonnon raaka-aineita ja afrodisia superfoodeja.

Olen hionut Minnie&Chicon reseptiikkaa kymmenisen vuotta, kehittänyt helpoimmat tekniikat ja etsinyt parhaimmat raaka-aineet, jotta voin tarjota sinulle vain parasta. Sellaista, josta minä itsekin nautin.

Ei tummaa, tylsää tai kitkerää vaan makeaa, mielenkiintoista ja nautinnollista.

Valmistuspaketit sopivat myös täydellisesti ohjelmaksi mm. polttareille, treffeille, hääpäiväksi tai illanviettoon ystävien kanssa,

Valmistuspaketit sisältävät:

 • hyväätekevät raaka-aineet 
 • reseptit
 • workshop-tallenteen

+ Suklaajumalattaren ”suklaa-hotlinen”!

Workshop-tallenteen ansiosta voit valmistaa suklaakonvehteja kanssani missä ja milloin tahansa. Johdatan sinut #superfoodeistasuklaaksi menetelmän pariin ja näytän valmistuksen vaihe vaiheelta.

Suklaakonvehtien valmistamiseen käytetään yksinkertaisia tekniikoita, joiden ansiosta tekeminen on helppoa & nopeaa, etkä tarvitse mitään erikoisia välineitä. 

Valmistuspaketteja löydät kolme erilaista: Pure Pleasure alias sksisuklaa, Aphrodite’s Summer Dream ja A Blue Gem.

Suklaakonvehtien valmistuspaketit

Näin se toimii

 1. Tilaa haluamasi valmistuspaketti suklaashopistamme.
  Lisää tilaukseen tarvittaessa silikonisia suklaamuotteja ja konvehtirasioita.
 2.  Odota pikaista toimitusta, jonka aikana voit tutustua workshop-tallenteeseen ja resepteihin.
 3. Paketin saatuasi valmista suklaakonvehteja yhdessä  kanssani juuri silloin, kun sinulle sopii. Laita workshop pyörimään ja nauti huumaavista tuoksuista.

Täydellistä ohjelmaa

 • Itsellesi! – Itsekin aloitin aikoinaan valmistamaan terveellisempää suklaata vain itselleni. Nautin hetkistä keittiössä luomassa suklaaherkkuja ja siitä tunteesta, kun voi itse valmistaa jotakin näin taivaallisen herkullista hyväätekevistä raaka-aineista.
 • Polttareille – varusta morsian tai sulhanen rakkaustaidolla ennen avioliiton satamaan purjehdusta. Afrodisten suklaakonvehtien valmistustaito lisää nautintoja avioliittoon.
 • Hääpäivään tai treffeille – afrodisten suklaakonvehtien valmistus ja nauttiminen on ihanaa & ainutlaatuista tekemistä yhdessä.
 • Get together – ystävien kokoontuminen yhteen on aina erityislaatuinen hetki. Tee sitä entistä upeampi hankkimalla teille jokaiselle uusi taito, jolla tehdä elämästä ihanaa!
 • Tiimipäivään –  Hanki tiimiläisillesi taito, joka lisää nautintoa heidän elämäänsä. Taatusti ihanaa yhdessätekemistä, joka inspiroi parempaan nautiskeluun.

Tilaa kirje

Pääse osaksi suklaisten nautintojen kulisseja. Avaat mm. mahdollisuuden päästä koemaistajaksi ja hyötyä ihanista eduista.