Suklaatarinat by Minnie&Chico

Suklaatarinat ovat tunteita tai muistoja, jotka herätämme henkiin luomalla suklaakonvehdin ja kirjoittamalla siihen liittyvän tarinan. Suklaatarinat syntyvät hetkistä ja syntyneistä tunteista, jotka haluamme tuoda näkyväksi ja tallettaa.

Suklaatarinat ovat tarkoitettu nautittavaksi yksin tai jaettavaksi rakkaiden kanssa. Ne voivat olla terapeuttisia tai rakkautta ylistäviä ja ihania.

Miten suklaatarinat syntyivät

Mona Lundahn Raakasuklaapraliinit

Nuorena irrallisuuden tunteen, levottomuuden ja kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa kamppailleena Mona alias Minnie loi itselleen työkaluja selvitäkseen sisäisen maailmansa myllerryksessä. Kirjoittamisesta tuli Monalle tärkeä työkalu, jolla purkaa tunteita. Erityisesti silloin, kun tuntui ettei ketään ymmärrä.

Nuorena aikuisena Mona löysi uuden inspiraation lähteen: raakasuklaan. Tarinoiden kirjoittaminen ja suklaanvalmistus kietoutuivat yhteen ja syntyi suklaatarinoita. Suklaakonvehteja, joiden maut ja tuoksut aktivoivat aistit ja toimivat parhaimmillaan aikakoneen tavoin. Viemällä sinut matkalle tarinaan ja herättämällä tunteita. 

Ensimmäinen suklaakonvehti nimeltään Pure Pleasure oli tietynlainen ”seksisuklaa”. Ylistys intohimoiselle ja nautinnolliselle parisuhteelle.  

Suklaatarinoiden synnyttyä sai alkunsa myös suklaabrändi Minnie&Chico. 

Suklaatarinoita reseptikirja

Haluaisitko sinäkin oppia luomaan suklaatarinoita? Tutustu Suklaatarinoita reseptikirjaamme: Suklaatarinoita

Tai tutustu suklaa workshoppeihimme suklaakurssit