Suklaakonvehti Sweet Memoirs Dad

Mansikkaisen pehmeä muistosuklaa.

Vie matkalle mansikkaisiin lapsuusmuistoihin ja kertoo tarinaa siitä miten vaikeaa voi joskus olla puhua. Silloin voimme kirjoittaa ja valmistaa suklaata.

Sweet Memoirs Dad sisältää mm. mansikkaa & rouhittua parapähkinää.

Sopii erityisen hyvin Sinulle, jolla on mansikkaisia lapsuusmuistoja rakkaan kanssa ja haluat tehdä matkan iloisiin & lohduttaviin muistoihin. 

Karavaanarikesät. Lavatanssit ja muurikkalettuja mansikkahillolla. Runoilija elämäni merkkipaaluissa. Poikani idoli. Täynnä elämää. Pilke silmäkulmassa, vitsi hihassa. Suuri sydän ja halu auttaa. Suuret saappaat joita ei voi täyttää. Teetti salaa omat avaimet luokseni. Kenkien kopina keittiössä ja jääkaapin oven narina. Hän tuli taas etsimään parapähkinöitä.

Aamuinen toivonpilkahdus. Kun ei heti herätessä muista mahdottomuutta. Rapistuneen kehon vankina. Makaa sängyssä.

Hiekanjyvät narisevat pyörätuolin renkaiden alla. Kumpikaan meistä ei puhu. Ei ainakaan kuolemasta. Polku, jota ympäröi lehtien väriloisto. Syksyn salainen puutarha. Luonnon viimeinen näytös. Valmistautuu hiljenemään, noustakseen taas loistoonsa keväällä. Elämän sykli. Pian on sinun aika lähteä. Mennä tuulen mukana.

Sairaalassa suukotin hellästi otsaasi, pappa jag älskar dig… aamun hämärä sinut vei. Ikkunasta näin auringon nousevan, lumihiutaleiden hiljalleen putoilevan. Kaunein talvipäivä, kun sinä lähdit.

Mansikkahillosta lumihiutaleihin on yllättävän lyhyt matka. Tähän päättyi yhteisen elämämme kaari.

Punaisia ruusuja haudallesi. Your favourites. Kotona hiljainen keittiö ja avattu pussillinen parapähkinöitä jääkaapissa. Tuijotan ovea, joka ei avaudu.

Sweet Memoirs Dad on tarina isästä & tyttärestä, kauniista muistoista sekä vaikeudesta puhua kuolemasta.  

Tilaa kirje

Pääse osaksi suklaisten nautintojen kulisseja. Avaat mm. mahdollisuuden päästä koemaistajaksi ja hyötyä ihanista eduista.