Pure Pleasure

Pure Pleasure on afrodinen suklaaelämys, joka vie hekumoivalle matkalle nautintoihin.

Laita kuulokkeet korviisi, herkuttele Minnie&Chico suklaakonvehdeilla & nauti matkasta.

Suklaakonvehti Pure Pleasure

Kaikkien rakastajien Pure Pleasure alias seksisuklaa on tumma ja täyteläinen suklaakonvehti, joka kätkee sisäänsä makean yllätyksen.

Pure Pleasure sisältää afrodista kaakaota, Madagaskarin vaniljaa sekä hekumallista Macaa Perun vuoristoilta.

Nautinnollinen, viipyilee kielellä ja saa aikaan parhaimmillaan todellisia ekstaasin tuntemuksia.

Sopii erityisen hyvin pimeneviin treffi-iltoihin punaviinin kera, alusvaatteisillaan rakkaan kanssa nautittavaksi. Aamiainen sängyssä hyvän kahvin ja Pure Pleasuren kera on myös taivaallista.

”Kynttilän hämärä ja talin tuoksu ilmassa. Kosketus antaa odotuttaa. Haukkoo henkeä. Trooppinen henkäys niskalla. Goose bumps. Hiukset valtoimenaan. Nuolevat selän ihoa. Vahvat kätensä laskeutuvat uumalle.

Pääni nojautuu sivulle paljastaen heijastuman kullatun peilin syrjässä. Solisluun kaaren. Kätensä kulkevat kylkiluita tunnustellen. Soluissa kipinöi.”

Almost as good as sx but best before or after sx. Or without, doesn’t really matter.  

Pure Pleasure on Minnie&Chicon ensimmäinen lanseeraus vuosien takaa. Todellinen klassikko, jota maistettuaan ei koskaan unohda.  

Valmistuspaketti

Hanki herkullinen valmistuspaketti ja voit valmistaa Pure Pleasure suklaakonvehteja koska tahansa. Täydellinen ohjelmaidea mm. treffeille ja polttareille. 

Ainesosat

Valmistuspakettien ja tilattavien suklaakonvehtien ainesosaluetteloissa voi olla pieniä erovaisuuksia käytettävien tekniikoiden vuoksi. Alta löydät tilattavien Pure Pleasure suklaakonvehtien ainesosaluettelon.

Suklaakuori: raaka kaakaovoi, raaka kaakaomassa, kookossokeri

Täyte: manteli, kookossiirappi, raaka kaakaovoi, raaka kaakaomassa, kookossokeri, maca jauhe, vaniljajauhe, luonnollinen vanilja-aromi, luonnollinen manteliaromi.

Huom! Tuotantotilassa käsitellään useita raaka-aineita, jonka vuoksi tuotteet voivat sisältää jäämiä allergeeneista.

Säilytys:  Säilytys kuivassa ja viileässä. Säilyy huoneenlämmössä (alle 22°C) noin kaksi viikkoa.