Christmas AppleToffee

Christmas AppleToffee on suklaaelämys, joka tuo joulun lämpöisen tuulahduksen luoksesi. Nautinnollinen ja lohduttava suklaapallomme.

Laita kuulokkeet korviisi, herkuttele Minnie&Chico suklaakonvehdeilla & nauti matkasta.

Suklaakonvehti Christmas AppleToffee

Rouheisen mausteinen ja omenainen nautinto.

Nauti joulun jälkiruokana yhdessä Bittersweet Love alkoholittoman boolin & rakkaiden kanssa tai käperry joulupäivän yönä sohvan kulmalle viltin kera. 

Tunne miten lämpö virtaa sydämeesi ja kiitollisuus kaikista ihanista hetkistä rakkaiden kanssa. 

Aamulento Helsinki-Vantaalta. Lentokenttä herää kuin muurahaiskeko auringon noustessa. Ilmassa leijuu alkavien matkojen malttamattomuus. Muutama tunti ja näen Lontoon heräävän.

East Grinsteadin juna-asema ja National Railways. Tarkkailen ympäristöäni. He ovat Puerto Ricosta. Kaveriporukka kitarakoteloineen, baskereineen ja nauravine kasvoineen. Espanjan ja englannin sointuva sekoitus. Hilpeä mies huomioliivissään ja villapipossaan kertoo junan saapuvan juuri.

Kirpeää. Jokainen hengitys luo höyryä ilmaan. Aamu-auringon säteet, kuin timantit hänen tummilla kasvoillaan. Olemuksensa hehkuu kuin laaja aura ympärillään. Valkoinen hammasrivistö ja tarttuva hymy.

Odottamatta tokaisee ”Christmas should be every day. Remember your loved ones like it was Christmas every day.”

Chicon olohuoneen nurkkaa koristaa kuusi ympäri vuoden, ”Because Christmas should be every day”.

Hymyilen. Lämpö virtaa sydämeni lävitse. Olen kotona. Jouluinen aamu on kaunis. Niin kuin jokaikinen aamu saapuessani Lontooseen.

Christmas Appletoffee muistuttaa rakkaiden tärkeydestä  ja läheisyydestä. Suklaakonvehti, johon tiivistyy paljon tunnetta.

Ainesosat

Suklaakuori: raaka kaakaovoi, raaka kaakaomassa, kookossokeri, banaanijauhe

Täyte: cashewtahna, kookosnektari, raaka kaakaovoi, raaka kaakaomassa, kookossokeri, banaanijauhe, omena, maapähkinä, kaneli, vaniljajauhe, merisuola, luonnollinen omena-aromi, luonnollinen vanilja-aromi, luonnollinen sitruuna-aromi

Kuorrute: omena, kaneli, vaniljajauhe, luonnollinen omena-aromi, luonnollinen vanilja-aromi, luonnollinen sitruuna-aromi

Huom! Tuotantotilassa käsitellään useita raaka-aineita, jonka vuoksi tuotteet voivat sisältää jäämiä allergeeneista.

Säilytys: Suosittelemme nauttimaan Christmas Apple- joulupallot huoneenlämpöisenä kahden viikon sisällä valmistuksesta optimaalisen makunautinnon takaamiseksi.

Joulupallot säilyvät huoneenlämmössä (alle 22°C) vähintään 14pvä. Viileässä (alle 18C°) kosteudelta suojattuna n.1kk.

Paras paikka suklaakonvehtien säilytykseen on viinikaappi. Voit säilyttää joulupalloja myös jääkaapissa suljetussa rasiassa suojassa kosteudelta.

Tilaa kirje

Pääse osaksi suklaisten nautintojen kulisseja. Avaat mm. mahdollisuuden päästä koemaistajaksi ja hyötyä ihanista eduista.