Minnie&Chico tarina

Minnie&Chico on tarina siitä miten suklaa voi olla paljon enemmän kuin tulet ajatelleeksi. Me Minnie&Chicolla olemme tehneet suklaakonvehdeista koskettavan & unohtumattoman elämyksen.

Minnie And Chico Fruitboy Luomu Suklaakonvehti
Minnie&Chico – Fruitboy suklaakonvehti

Maailman nautinnollisimmat suklaakonvehdit

Nuorena aikuisena suklaahyllyn edessä seistessään Mona ymmärsi jotakin. Hänen ei tehnyt oikeasti mieli yhtäkään niistä suklaalevyistä, joita hyllyt olivat pullollaan. 

Kuullessaan raakasuklaasta Monan sielussa heräsi kipinä. Ajatus nautinnollisesta ja hyvää oloa luovasta suklaasta inspiroi. 

Kaupan raakasuklaa oli kuitenkin pääosin tummaa ja tylsää. Mona kaipasi suklaalta nautinnollisuutta, yllätyksellisyyttä ja makujen sinfoniaa.

Mona alkoi luoda omia raakasuklaakonvehteja afrodisista superfoodeista. Yllätyksellistä ja herkullista. Suklaakonvehteja, jotka ihastuttavat jokaisella puraisulla. 

Vaatimattomana tavoitteenaan luoda maailman nautinnollisimpia suklaakonvehteja raaka-aineista tinkimättä.

Lontoosta oppeja suklaan valmistamiseen

Monan hiottua suklaakonvehtiensa reseptejä ja haettuaan oppeja suklaan valmistamiseen Lontoon reissuillaan, hän alkoi tarjota suklaakonvehtejaan muille. Lisäksi hän kirjoitti suklaakonvehtirasioiden yhteyteen henkilökohtaisia & itsekirjoitettuja runoja tai tarinoita. 

Kertoakseen välittämisestään, luodakseen syvempää yhteyttä rakkaisiinsa ja ilostuttaakseen heitä unohtumattomilla suklaanautinnoilla. 

Suklaakonvehteja rakkaille

Viimein suklaa oli paljon enemmän kuin aikaisemmin. Ennen se tarjosi hetken sokerihuumaa ja pahaa oloa. Nyt se edusti taivaallisia makunautintoja,  luonnon tarjoamien superfoodien taikaa, ihanaa oloa & rakkautta.

Inspiroivat ja ihastuttavat luonnon afrodiset raaka-aineet yhdistettynä runoihin & tarinoihin toimivat kuin aikakone. Näin syntyi suklaatarinat.

Suklaatarinat vievät mukanaan tarinaan ja ovat tapa kertoa rakkaille tunteistamme, muistaa heitä & muistuttaa heitä heidän olemassaolonsa tärkeydestä.

Lisäksi jokainen suupala on totaalisen guilt-free, koska resepteihimme on valittu ainoastaan parhaimmat ja ravintorikkaat raaka-aineet.

Haluaisitko Sinä tehdä suklaasta henkilökohtaisen kokemuksen? Kertoa rakkaudesta suklaatarinoilla? 

Mistä nimi Minnie&Chico?

”You look like real life Minnie Mouse.”

Totesi eräs Chico Monalle aikoinaan ja tästä juontuu nimi Minnie. Chico puolestaan kuvastaa niitä miehiä, jotka antavat materiaalia Minnie&Chicon tarinoille ja suklaakonvehtien luomiseen. Niitä miehiä, joiden sisällä asuu pieni poika pilke silmäkulmassaan. Isiämme, puolisoitamme tai poikiamme. Heitä, jotka synnyttävät meissä suuria tunteita. Jännitystä, kaipausta & lämpöä sydämessä.

Nimi kuvastaa myöskin sitä keskinäistä rakkautta, jota jaamme elämämme ihmisten kanssa. Elämä on yhdessä niin paljon rikkaampaa ja rakkaudentäyteisempää.