Minnie&Chico reseptikirja Suklaatarinoita

Suklaatarinoita reseptikirja on e-teos, joka sukeltaa suklaakonvehtien valmistamiseen ainutlaatuisella superfoodeista suklaaksi- menetelmällä sekä kirjoittamisen maailmaan. 

”Kirjoita mitä haluat tuoda näkyviin, tee suklaata siitä mitä ei pidä koskaan unohtaa.”

Sisältää Minnie&Chicon reseptit rakastettuihin suklaakonvehteihin: Pure Pleasure, Christmas AppleToffee, Peppermint Burst, Sweet Memours Dad ja Fruitboy.

Lisäksi pohjareseptejä omien makujen luomiseen, jonka ansiosta opit valmistamaan unohtumattomia suklaakonvehteja ja makunautintoja. 

Teoksen sisältämien yksinkertaisten, mutta avaavien kirjoitusharjoitusten ansiosta opit kirjoittamaan tarinasi ja luomaan itsellesi esimerkiksi voimasuklaata tai rakkaussuklaata. 

Ainutlaatuisen teoksesta tekee: 

Superfoodeista suklaakonvehteja – resepteissä käytetään ravintorikkaita raaka-aineita, jotka ovat nautintoa mielelle, ruokaa sielulle ja ravintoa keholle. 

– Käytetyt raaka-aineet ovat vegaanisia muutaman reseptin sisältämää hunajaa lukuunottamatta.

– Kirjaan on valittu helppoja valmistusmenetelmiä, joiden ansiosta voit täyttää viinikaappisi suklaakonvehdeilla ja kokea unohtumattomia suklaanautintoja joka päivä.

– Kirjoitusharjoituksien ansiosta opit kirjoittamaan tunteitasi näkyväksi ja pohjareseptien ansiosta luot kirjoituksistasi juuri sellaisia suklaakonvehteja, joista itse nautit.

Hanki omasi ja nauti