Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Romanttinen viikonloppu – Rakkausloma Helsingissä

Ystävänpäivästä on muodostunut meille ajankohta, jolloin teemme jotain erityistä yhdessä mieheni kanssa. Ihanan romanttinen viikonloppu suuntautui tänä vuonna Helsinki Hotel Haveniin ja Puhu Murun rakkauslomalle.

Nautimme toistemme seurasta, tunnelmallisesta musiikista, kuohuvasta ja Minnie&Chico suklaakonvehdeista ruusukylvyssä. Lisäksi teimme rakkausloman ”tehtäviä”, jotka antoivat syvyyttä keskusteluille.

Viikonloppu yhdessä oli avaava ja keskinäistä yhteyttä vahvistava. Hyvä muistutus siitä miten tärkeää parisuhteelle on pysähtyä aina välillä arjen keskellä. Viikonlopusta jää täydellisen rakkaudentäyteinen fiilis!

”Katse hakeutuu toisen luo. Pitkästä aikaa pysähtyy ja näkee. Syvemmälle kaivautuu. Maailmalta piilossa, toisistaan lumoutuneena.
Kaipuu, jota ei osaa sanoittaa tai tiedä olemassaolostaan. Tarvitsee tilaa nähdä toisensa kokonaan. Rakkaus avaa sylinsä heille, matkaan antautuneille. ”

Minnie

Postauksesta voit lukea mitä odottaa, kun suuntaat romanttista viikonloppua viettämään Helsinki Hotel Havenin ja Puhu Murun rakkauslomalle.

Lue myös postaus, jossa lisää ideoita romanttisen viikonlopun viettoon: Romanttinen viikonloppu Suomessa.

P.s. Valmista ja ota mukaan Minnie&Chicon sksisuklaata!: Pure Pleasure alias sksisuklaa valmistuspaketti. Takuuvarmat nautinnot. Best before, after or without sx.

romanttinen viikonloppu ja ruusukylpy
Romanttinen viikonloppu ja ruusukylpy

Romanttinen viikonloppu Helsingissä teki minkä lupasi

+ Rakkausloma teki sen minkä lupasikin – Rakkauslomaan liittyvät Puhu Muru- materiaalit antoivat kipinää syvällisille keskusteluille (ja toki paljolle muullekin) yhdessä. Muistan vieläkin miten sitä katsoi toista taas vastarakastuneen silmin, eikä haluaisi loman päättyvän ikinä. Tehtäväpaperit löytyivät loman lopuksi lattialta sängyn vierestä. 😉

Tämä rakkausloma sopii erityisesti keskinäisen yhteyden haalennettua ruuhkavuosien tai kiireiden keskellä. Uskon, että silloin transformaatio viikonlopun jälkeen on vieläkin suurempi jos sille antaa mahdollisuuden.

+ ”Rakkauden concierge” – Tiedustelee ennen h-hetkeä toiveitanne lomalle. Mahdollisuus tilata ruusukylpy ja erilaisia tuotteita hemmottelevaan yhdessäoloon.

+ Puhelinparkki – Laatikko, johon sulkea puhelimet loman ajaksi. Meillä ei loppuen lopuksi ollut tarvetta parkille, koska itsehillintää löytyi ilmankin. Mikäli puhelin aiheuttaa stressiä ja on vaikea olla läsnä, kannattaa hyödyntää puhelinparkkia.

+ Todella avulias ja miellyttävä asiakaspalvelu – Olimme yhteydessä asiakaspalveluun matkalla pysäköintiä tiedustellaksemme ja saimme todella miellyttävää ja iloista asiakaspalvelua. Samoin vastaanottovirkailija oli iloinen ja avulias.

Romanttinen Viikonloppu Helsingissa Hotel Haven Rakkausloma 1
Romanttiset viikonloput – panostetaan yhdessäoloon eikä kuvanlaatuun.

+ Sisäänkirjautuminen ja uloskirjautuminen ilman kontaktia – Molemmat ovat mahdollisia ilman kontaktia kenenkään kanssa. Silloin kun aika ennen lomaa on sosiaalista ja kiireistä niin itse ainakin haluan vältellä kontakteja kaikkien ulkopuolisten kanssa. Nykyään kontaktitonta asioiden hoitoa suositaan monestakin syystä.

+ Parkkihalli alakerrassa – Eli pääset suoraan autolle hissin kanssa. Jännitystä luo parkkihalliin vievä autohissi. Eli ajat auton hissiin ja hissi vie perille.

+ Kylpyamme ja ruusukylpy – Tilasimme ruusukylvyn eli saimme tuoreita ruusun terälehtiä huoneeseen tuotuna valitsemanamme ajankohtana.

+ Chrome cast – saa kuunneltua Spotifytä television kautta. Näin voi laittaa lempparimusiikkia tunnelmaa luomaan taustalle.

Lisäksi hotellissa on idyllinen sisäpiha, jossa voin kuvitella olevan tunnelmallista viettää iltaa yhdessä hieman lämpimämmillä ilmoilla. Hotellin aamiaisella runsas valikoima ja saa varmasti vatsansa täyteen pitkäksi aikaa.

Mitä jäin kaipaamaan romanttiselta viikonlopulta?

– Kaipasin nähdä elämää – Tuntui, että vallitseva tilanne oli todella läsnä. Hotelli ja energia tuntui jotenkin pysähtyneeltä. Kaipasin nähdä elämää ympärillä.

– Pientä seikkailua – Rakkausloman tehtävien ohessa olisi voinut olla vielä lisämausteita seikkailumielisille. Juttelin aiheesta Puhu Murun Marjan kanssa ja eipä tiedä vaikka hän kehittäisi jotain tulevaisuudessa.

– Ravintolat kiinni – Varasin lomamme sunnuntaille, koska ajattelin olevan ihanaa jatkaa viikonloppua pidempään. Oli luita ja ytimiä kylmäävä viima ja satoi räntää. Suunnittelimme vievämme tavarat huoneeseen ja syövämme hotellilla tai välittömässä läheisyydessä.

Teimme googletuksen huoneessa. Hotellin yhteydessä sijaitsevat ravintolat olivat sunnuntaisin kiinni. Samoin lähes kaikki ravintolat hotellin läheisyydessä. Lopuksi löysimme kävelyetäisyydeltä ravintolan, joka ei varsinaisesti ollut sellaista mitä haimme. Saimme kuitenkin vatsamme täyteen.

Oma mokani tietysti, kun en tarkastanut tälläisiä asioita. En tosiaan tajunnut Helsinkiin mennessä, että ongelmaksi voi muodostua löytää avoinna olevaa ravintolaa sunnuntaina. Toki ravintoloille säädetyt aukiolorajoitukset tekivät oman osansa.

– Hotellihuoneessa ei ollut bidee suihkua – Tästä olin ihmeissäni ja annoinkin siitä palautetta hotellille. Koen tämän olevan perusjuttu erityisesti tasokkaassa hotellissa.

++ Kaikki palautteeni otettiin ilolla vastaan – niin kuin tämän tasoisessa hotellissa kuuluukin. Asiakaskokemuksesta oltiin todella kiinnostuneita ja palautteesta kiitettiin.

Hotellilta vastattiin baarin ja ravintolan olevan kiinni koronan ja sen jälkivaikutusten vuoksi. Heillä tavoitteena avata palveluja lisää pian ja palata takaisin entiseen muottiin. Tuntuu itsestäkin ikävältä miten paljon rajoitustoimet ovat luoneet haasteita hotellien ja ravintoloiden toiminnalle.

Itseä harmitti siinä tilanteessa, kun olin nälkäinen eikä helppoja vaihtoehtoja ollut saatavilla, mutta ymmärrän tilanteen täysin. Sain vastauksen palautteeseeni helmikuun lopussa, joten tätä kirjoittaessani moni asia on varmasti jo muuttunut ravintoloiden, baarien ja ”pysähtyneisyyden” suhteen.

Suosittelisinko romanttista viikonloppua Havenin rakkauslomalla?

Ehdottomasti! Riippuen toki siitä mitä hakee. Hotelli on viihtyisä ja rakkausloman sisältö sytyttää varmasti hyviä ja tarpeellisia keskusteluita.

Uskon, että viikonloppu muuraa sinut tiiviimmin yhteen puolisosi kanssa ja löydät hieman sitä taikaa, jonka vuoksi olet häneen rakastunut. Se kantaa taas arjessa pitkälle.

Parisuhdetta kannattaa huoltaa jatkuvasti ja tehdä ihania asioita yhdessä. On huono idea alkaa hoitaa suhdetta vasta sitten, kun suhde on jo rakoillut pitkään. Toki parempi aloittaa myöhemmin kuin ei milloinkaan.

Loma on sinulle, joka haluat nauttia rakkaastasi ja Helsingin tarjonnasta. Lyhyellä visiitillä voit toki vain lukittautua hotelliin niin kuin me. Erityisesti jos sää ei suosi, kylmä viima hakkaa sekä luita ja ytimiä kylmää.

Mikäli teet reissun ilmojen suosiessa ja elämän jo normalisoituneena voin jo nähdä sen:

”Istut iltaa hotellin hämyisellä sisäpihalla yhdessä rakkaan kanssa. Cocktailien kera. Kesäiltaa ja ihanaa elämää hengittäen. Toisiinne uppoutuneina. Kuin loppuelämänne ensimmäinen päivä. Kaikki on mahdollista ja rakkaus on ikuista.”

Miltä kuulostaisi aloittaa loppuelämä rakkauslomalla nautiskellen?

Rakkaudella,

Mona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.