Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktio kasvohoito

Ympäri maailmaa hehkutettu luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktio on kiinnostanut minua pitkään. Viime syksynä ystäväni Saara, joka toimii kosmetologina Greenlips Beautyssa palasi äitiyslomalta ja pääsin testaamaan kyseistä hoitoa. Postauksessa voit tutustua hoitoon, lukea miten sillä voidaan vaikuttaa ihon ikääntymiseen ja miten tehokasta se oikeasti on.

Huom! tämä EI ole maksettu mainos ja olen maksanut hoidoista. Koen tärkeäksi jakaa hyviä asioita, kuten elämyksiä ja kokemuksia ja tämä kuuluu niihin. <3

Luonnollinen botox eli kosmeettinen akupunktio kasvohoito
Kosmeettinen anti-age akupunktio

Miksi ehkäistä ihon ikääntymistä?

Ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmestyivät kasvoihini noin 24 -vuotiaana, mutta vasta kolmenkympin jälkeen olen huomannut selkeän eron peiliin katsoessa. Ihon ikääntyminen ja juonteet eivät itsessään ole mielestäni huono asia, nehän kertovat eletystä elämästä.

Ihon ikääntyminen aiheuttaa kuitenkin ihon veltostumista ja sen luonnollinen hehku alkaa kadota. Ihoni on kosketukseni ulkomaailmaan ja lisäksi sillä on tärkeä tehtävä: suojata kaikkia alla olevia kudoksia. Siksi koen ihonhoidon erityisen tärkeänä.

Ja let’s face the facts: mielestäni on tärkeää, että tuntuu hyvältä olla omassa kehossa ja ihossa. Haluan viestittää olemuksellani itsevarmuutta, iloa ja inspiraatiota. Parhaiten se onnistuu pitämällä huolta hyvinvoinnistani, johon kuuluu myös ulkoinen olemus. On hyvin erilainen fiilis elää ihossa, joka on kuiva, veltostunut ja elottoman sävyinen kuin kimmoisa, elinvoimainen ja säteilevä! Tämä on ehkä vähän kärjistettyä, mutta varmaan ymmärrät pointin.

Luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktio aktivoi ihon omaa kollageenintuotantoa

Olet ehkä kuullut puhuttavan kollageenista ja sen tuotannon hiipumisesta iän myötä. Siitä puhutaan paljon monista eri syistä ja yksi niistä on kollageenin vaikutus ihoon. Kollageeni vaikuttaa ihon ulkonäköön, kuten kimmoisuuteen ja joustavuuteen. Lisäksi kollageeni edistää ihon uusiutumista. Kollageenia voidaan ottaa ravintolisänä purkista, mutta ihon omaa kollageenin tuotantoa voidaan myös aktivoida eri tavoin.

Luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktio aktivoi ihon omaa kollageenin tuotantoa vaikuttaen näin ihon ulkonäköön ja hidastaen ihon ikääntymistä.

Luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktio – mistä on kyse?

Kosmeettinen anti-age akupunktio perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen. Hoidossa käytetään akupunktioneuloja, joiden tarkoitus on aktivoida ja boostata kollageenin ja elastiinin tuotantoa kiinteyttäen ja häivyttäen juonteita. Lisäksi neulaus rentouttaa kasvojen lihaksia, parantaa verenkiertoa ja edistää ihon nestekiertoa jättäen ihon kirkkaammaksi ja tasaisemman väriseksi.

Kosmeettinen anti-age akupunktio on hoito, jonka tulokset oikeasti näkee ja tuntee. Joskus jopa jo yhden hoitokerran jälkeen.

Mitä hoidossa tapahtuu?

Hoito kestää 2h ja neulaamisen lisäksi on luvassa rentouttavaa hierontaa, akupainantaa ja kasvohoidoille ominaiset kuorinnat, naaamiot ja seerumit.

Hoito aloitetaan kasvojen ihon puhdistuksella ja kuorinnalla, jonka jälkeen asetellaan neulat. Neuloja asetellaan päästä varpaisiin saakka tarkasti määritettyihin kohtiin kehossa. Niitä ei siis missään nimessä laiteta mihin sattuu. Neulojen annetaan vaikuttaa parikymmentä minuuttia, jonka jälkeen hoitoa jatketaan taivaallisella kasvohieronnalla ja akupainannalla, joka tehostaa neulojen vaikutusta. Kasvohieronnan lisäksi kasvonaamion vaikutusajalla saat nauttia rentouttavasta päähieronnasta.

Hoito on erittäin kokonaisvaltainen hoito, joka yhdistää hemmottelun ja näkyvät tulokset.

Hoitosuositus – Kuinka usein käydä?

Saara kertoo neulojen aiheuttaman “kollageeni- ja elastiinibuustin” jatkuvan noin viikon verran hoidosta ja hoito onkin hyvä aloittaa 5-kerran sarjahoitona noin viikon välein. Viiden kerran käynnin jälkeen Saara suosittelee hoitoa kerran kuussa hoitojen tehoa ylläpitämään.

Itse olen käynyt hoidossa tätä kirjoittaessani neljä kertaa. Tarkoitukseni oli jatkaa hoitoja heti tammikuussa, mutta toisin kävi. Käytin hemmottelu- ja kauneudenhoitoon budjetoidut varani ja enemmänkin meidän helmikuun viikonloppulomaan (lue postauksesta: Romanttinen viikonloppuloma). Hoitokerrat jatkuvat siis vähän myöhemmin keväällä.

Lopputulokset ja fiiliksiä

Tämä on tietysti se kiinnostavin osa eli lopputulokset. Kasvojeni iho näyttää joka kerta hoidon jälkeen kirkkaammalta, hehkuvalta ja todella raikkaalta! Viikko ensimmäisen hoidon jälkeen sohvalla istuessani ihmettelin outoa tunnetta kasvoilla. Sellaista hieman kiristävää, mutta hyvällä tavalla. Koskettelin kasvoja ja ne tuntuivat ihanan kimmoisilta. Oli sitten kuviteltua tai ei, niin se kyllä vakuutti.

Minulla on nyt tosiaan takana neljä hoitoa, jotka on toteutettu kolmen kuukauden aikana. En ole ottanut hoitoja suosituksien mukaan, mutta silti olen todella vaikuttunut lopputuloksista. Katso Instagram-tilini highlighteista kohdasta ”Beauty” fiiliksiäni kolmannen hoitokerran jälkeen: fiiliksiä akupunktiokasvohoidon jälkeen. Voin vaikka vannoa, että silmänympärysihoni juonteet ovat sileämmät ja ihoni on kimmoisampi kuin ennen.

Nyt tammikuussa tätä postausta kirjoittaessani huomaan ihoni olevan edelleen todella hyvän näköinen luonnollisessa tilassaan. Toki hoidan ihoani myös kotona säännöllisesti iholleni sopivilla tuotteilla, joka vaikuttaa varmasti asiaan merkittävästi. Ihossani ei ole edes kahdenkymmenen asteen pakkasilla pintakuivuutta ja meikkivoidekin levittyy iholle kuin sula voi.

Jos neulaus jännittää, niin no worries! Ilokseni voin kertoa, että ensimmäinen kerta oli minulle miellyttävä kokemus eikä neulaus tuntunut juuri miltään. Toisella ja kolmannella kerralla neula osui muutaman kerran napakymppiin, joka oli hetkellisesti epämiellyttävän tuntuista. Ei kuitenkaan mitään sen pelottavampaa. Neulat ovat niin ohuita, että ne ovat täysin eri asia kuin esim. lävistyksen tai verinäytteen ottaminen.

Mikä napakymppi? Saara kertoo ajattelevansa akupunktiopisteiden aktiivisia alueita 2€:n kolikon kokoisina tikkatauluina, joissa napakymppi on neulan kokoinen. Hän kertoo osuneensa napakymppiin silloin, jos minusta tuntuu kuin olisin saanut pienen sähköiskun kohtaan, johon neulaa laitetaan.

Saaraa voin suositella lämpimästi!

Haluan vielä mainita, että Saara on pohjakoulutukseltaan lähihoitaja, hänellä on varmat otteet ja hän on tehnyt kyseisiä hoitoja vuosia. Hoidon aikana on hyvin turvallinen olo, koska hän kertoo hoidon edetessä mitä tekee ja mitä tapahtuu. Minulle tämä on ainakin tärkeää, jotta tiedän mitä odottaa. Lisäksi Saara on rempseä ja hyvä tyyppi, joka saa lähes unohtamaan neulojen olemassaolon. Jos mietit hoitojen aloittamista, voin suositella lämpimästi.

Oletko käynyt kosmeettisessa anti-age akupunktiossa? Kuulen mielellään sinun kokemuksistasi ja tuloksistasi! Olisi mielenkiintoista kuulla erityisesti eri-ikäisten tuloksia.

Rakkaudella,

Mona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.