Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Joulun parhaat elämyslahjat – 9 lahjaideaa

Joulun alla moni tuskailee joululahjojen hankinnan kanssa. Elämyslahjat, jotka sisältävät ihania kokemuksia, yhdessä tekemistä tai jotain oikeasti hyödyllistä ovat mielestäni kaikkein parhaita!

Lue myös Herkullisimmat joululahjat 2022.

Pakolla ei tietenkään pidä lahjoja ostaa, mutta ehkä haluat muistaa itseäsi tai lähimmäistäsi kiitoksena arvokkaasta tuesta, avusta, ystävyydestä ja/tai rakkaudesta. Tällöin on mukava antaa jotakin, joka hyödyttää ja ilostuttaa saajansa arkea tai elämää. Postauksesta löydät monia erilaisia elämyslahjaideoita, jotka kätkevät sisäänsä nautintoja, hauskoja aktiviteetteja ja iloista arkea.

Hintahaitari on edullisesta todella luksukseen. Osa on paikallisia toimijoita (Turun seutu), mutta samankaltaista palvelua löytyy mahdollisesti myös muilta paikkakunnilta.

Huom! Postaus sisältää mainoslinkkejä, jotka tunnistat *- merkistä

1. Suklaailta by Minnie&Chico – Herkuttelua ja hyvää mieltä porukalla

Tekemista Turussa Suklaailta Minnie And Chico By Mona Lundahn
Elämyslahja – Suklaailta

Kenelle? Ystäväporukoille, pariskunnille ja perheille

Ihana parituntinen yhdessä suklaakonvehteja valmistaen. Suklaat valmistetaan parhaista luonnollisista raaka-aineista, jotka ovat nautintoa mielelle, ruokaa sielulle ja ravintoa keholle. Suklaat sammuttavat makeanhimon nopeasti. Nautinnollinen ja iloinen ilta, jonka jälkeen osaat valmistaa herkullista suklaata vaikka joka päivä!

Iloisiin suklaailtoihin voit tutustua täällä: Minnie&Chico Suklaaworkshopit

P.s. Yllätä tuomalla suklaata joulupöytään tai anna lahjaksi kaunissa rasiassa. Ohjeen herkullisiin suklaapraliineihin löydät täältä: DIY raakasuklaapraliinit kotona.

2. Treffit by Treffiboxi – Syvempää ja merkityksellisempää parisuhdetta kohti

Kenelle? Parisuhteellesi, vanhemmillesi, ystäväpariskunnalle

Bongasin Treffiboxin sosiaalisessa mediassa pyöriessäni. Tämähän on todella ihana idea! Itse en ole vielä hankkinut tai kokeillut, mutta kaikki mikä voi parantaa ja syventää yhteyttä puolison kanssa ovat mahtavia ideoita.

Treffiboxi sisältää toiminnallisen parisuhteen tehtäväkirjan, sekä Kerro Toiselle- kortit. Treffiboxi haluaa oman sanomansa mukaan olla piristämässä ja syventämässä parisuhteita. Boxi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille pariskunnille.

Piristystä parisuhteeseen täältä: Treffiboxi

3. Sound Healing Concert by Valon Kädet – rentouttava & musiikillinen elämyslahja

Elämyslahja - Valon Kädet & Sound Healing Concert
Elämyslahja – Valon Kädet & Sound Healing Concert

Kenelle? Ystävälle, puolisolle tai muulle rakkaalle

Maaten tai istuen nautittava parituntinen gongien, maljojen ja muiden instrumenttien kera. Kuin äänikylpy, joka vie tajunnan rajamaille. Uskomattoman ihana kokemus ja elämys. Vietyäni mieheni Sound Healing Concertiin pari vuotta sitten sain kuulla jälkeenpäin useita ylistyksiä kokemuksesta. Veinkin siis mieheni viime isänpäivänä uudelle ”keikalle”.

Lue lisää ja kurkkaa tulevat tapahtumat : Valon Kädet

4. Säästäminen ja sijoittaminen by Nordnet – tasapainoa talouteen, turvaa tulevaisuuteen, helpottamaan unelmien toteuttamista

Kenelle? Itselle, omalle tai kummilapselle

Säästäminen luo turvaa, tasapainoa talouteen ja helpottaa omien unelmien toteuttamista. Lisäksi sijoittaminen on todella opettavaista! Anna lahja itsellesi tai lapsellesi *avaamalla maksuton tili Nordnettiin. Nykyään on suosittua muistaa myös kummilapsia siirtämällä rahaa heidän sijoitussalkkuunsa.

Eikö kummilapsellasi ole vielä tiliä? Kannattaa suositella kummilapsesi vanhemmille tilin avaamista. Tällöin voit siirtää lahjarahoja kummilapsesi sijoitussalkkuun, joka toimii pesämunana hänen tulevaisuudessaan.

Itse olen avannut pojalleni vuosi sitten tilin, jonne olemme siirtäneet palkkoja hänen tekemistään töistä. Hänellä on kertynyt vuoden aikana tilille yli 1000€. Huoltajana minä hallinnoin sijoitussalkkua, koska kyseessä alaikäinen, mutta pojallani on omat katselutunnukset. Näin hän pääsee aina halutessaan katsomaan mitä sijoitussalkkuun kuuluu. Opettavaista ja todella inspiroivaa.

Lue postaukseni sijoittamisen aloittamisesta.

Huom! Rekisteröidy *Nextoryyn heti ja tutustu sijoittamiseen lukemalla tai kuuntelemalla esimerkiksi:

Sijoittajaksi 7 päivässä by Merja Mähkä – selkeätajuinen kirja, josta on karsittu kaikki turha jargon pois.

Sijoittamisen käsikirja: aloita sijoitusmatkasi vain 45minuutissa – Nordnetin oma hauskasti kirjoitettu ja kompakti käsikirjanen aloittajalle.

5. Joogahieronta by Lepotila – Aika varmasti erityisintä hierontaa Turussa!

Kenelle? Itselle, puolisolle, ystävälle, siskolle, veljelle, vanhemmille, työkaverille siis lähes kaikille!

Miten tätä nyt sitten kuvailisi… Joogahieronta on kokonaisvaltainen lattiatasossa patjalla tapahtuva hieronta, joka yhdistää hierontaa ja ihania venytyksiä. Olen käynyt itse Lepotilan joogahieronnassa useita kertoja. Viime jouluna hankin lahjakortin joogahierontaan miehelleni, joka RAKASTUI joogahierontaan. Anna Lepotilasta kertoo hoidon sopivan kaikille, myös sinulle joka et tiedä joogasta mitään tai pidä itseäsi notkeana.

Lepotilalla on joulukuun ajan lahjakorttikampanja, jossa lahjakortteja saa ostaa sarjakorttihintaan. Voit siis ostaa esimerkiksi kolme lahjakorttia edullisempaan könttähintaan, antaa kaksi lahjaksi ja jättää yhden vaikka itsellesi!

Tiedustele lahjakortteja jouluksi tai varaa heti itsellesi Turun erityisin hieronta täältä: Lepotila

6. Naiseuskuvaus by Katri Haavisto Photography – Löydä uniikki kauneutesi kuvauksen ja kuvien kautta

Mona Lundahn Parhaat Elamyslahjat Jouluna 2021 Naiseus Kuvaus
Elämyslahjat – Naiseuskuvaus by Katri Haavisto Photography

Kenelle? Puolisolle, tyttärelle, äidille, siskolle

Kuvaussessiot ovat ihania hetkiä, jotka tallentuvat myös myöhempää muisteloa varten. Nähdessäsi upeutesi Katrin linssin läpi, näet itsesi jatkossa aivan eri silmin. Voit löytää kehostasi mielettömän kauniita yksityiskohtia, joiden olemassaoloa et ollut aikaisemmin huomannut. Kuvaus ja kuvat ovat voimaannuttavia, vapauttavia ja kohottavat varmasti itsetuntoa. Tälläistä kokemusta toivoisi jokaiselle naiselle eikö vain?

Lisäksi kuvista voi myöhemmin teettää vaikka mitä. Itse olen käyttänyt Katrin ottamia kuvia mm. teettämäni vuosikalenterin etu – ja takakannessa. Kalenterin taiteelliset ja upeat kuvat ilostuttavat, joka kerta kalenteria käyttäessä. Mietin aina salaa mielessäni ”Wow olenko tuo minä!” 😉

Klikkaa, inspiroidu ja tiedustele lisää Katrilta: Katri Haavisto Photography

7. Tanssikoulu Kuubamon yksityistunti – Elämyslahjaksi intiimiä ja kuumaa yhdessäoloa

Kenelle? Parisuhteelle, vanhemmille tai ystäväpariskunnalle

Vein mieheni hänen synttäreinään yllärinä Kuubamoon Kizomban yksityistunnille. Meillä oli superhauskaa yhdessä! Kizomba on yhteyttä luovaa ja intiimiä sopien pariskunnille loistavasti. Opettajamme Yuniel taisikin mainita sanan ”connection” muutamaan kertaan. Tästä saa helposti innostuksen aloittaa yhdessä tanssiharrastus ja rima lähteä mukaan myös viikkotunneille madaltuu.

Lue lisää ja tiedustele yksityistunneista lattaritanssien pyörteissä: Tanssikoulu Kuubamo

8. Anti-age akupunktiokasvohoito by Greenlips Beauty Olohuone – Säteilevät kasvot ja rentoutunut mieli

Luonnollinen Botox Eli Kosmeettinen Akupunktio Kasvohoito
Elämyslahja – Kosmeettinen anti-age akupunktiokasvohoito

Kenelle? Puolisolle, ystävälle, äidille, työkaverille

Anti-age akupunktiokasvohoito kuuluu omiin hoitolemppareihini. Olen postannut tästä jo aikoinaan täällä -> Luonnollinen botox eli kosmeettinen anti-age akupunktiokasvohoito. Hoito on kokonaisuutena hyvin vaikuttava akupunktion ja tehokkaiden seerumien ansiosta, mutta myös erittäin rentouttava pitkän hieronnan ja hemmottelun ansiosta. Greenlips Beauty olohuoneen valikoimasta löydät lisäksi muita kasvohoitoja ja kaikki hoidot toteutetaan ylellisellä luonnonkosmetiikalla. Kukapa ei rakastaisi hemmottelua?

Lue lisää kasvohoidoista ja varaa omasi : Greenlips Beautyn Olohuone – kauneushoitola tai hanki kasvohoitolahjakortti helposti ja nopeasti Greenlips Beautyn verkkokaupasta Greenlips Beauty.

9. Haasi Mirror Houses by Lehmonkärki- Pakene maailmaa ja kaupungin hälinää Pohjoisen Malediiveille

Elämyslahja - Viikonloppuloma Haasin poreissa
Elämyslahja – Viikonloppu Haasissa

Kenelle? Itselle, parisuhteelle, ystävyydelle

Hankin viikonlopun Haasissa lahjaksi miehelleni viime jouluna. Lähdimme reissuun helmikuussa ja vietimme ystävänpäivää Haasissa. Lue reissustamme Lehmonkärjen Haasissa: Uniikki rakkausloma ”Pohjoisen Malediivit”. Aivan ihana paikka ja täydelliset puitteet hengähdyshetkelle kaukana kaikesta.

Kurkkaa ja ihastu: Haasi Mirror Houses

Ihanaa, että luit tänne saakka!

Toivottavasti löysit hyviä lahjaideoita tai inspiraatiota postauksesta.

Oikein ihanaa joulun odotusta! <3

Rakkaudella,

Mona

Nordnet disclaimer: ”Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.