Suklaata, rakkautta & nautintoja

"How about some jazz, chocolate & love making"

Minnie And Chico Suklaakonvehdit Workshop Lover

Discover Everyday Happiness – Verkkosivut auki!

Viimeinkin! Sivustoni on blogin osalta ollut hiljaa kesän ajan, mutta kulisseissa on tapahtunut paljon. Verkkosivut ovat saaneet uuden ilmeen ja ovat muutoksen myötä selkeämmät ja raikkaammat. Blogi on ollut hiljaa päivityksen ajan, mutta jatkossa voin taas kirjoittaa juttuja säännöllisesti.

Arvostan kovin jos vilkaiset päivitettyä sivustoa ja annat siitä palautetta. Kuulen mielelläni millaisia fiiliksiä ja tunteita se sinussa herätti.

Olenko sinulle uusi tuttavuus? Tutustu minuun täällä: Mona

Discover Everyday Happiness!

Kauneus Suklaa Inspiraatio Banneri Mona Lundahn

Halusin tuoda vahvemmin esille sivustoni tarkoituksen ja missioni eli kirkastaa sanomaani ”Discover Everyday Happiness”. Lause, joka on koko sivustoni, blogipostauksieni, kurssieni ja tarjoamieni palveluiden ydin ja perusta. Inspiraatiota ja työkaluja, jotka luovat iloa arkeen.

Uskon vahvasti siihen, että mitä useampi ihminen voi arjessaan hyvin ja onnellisesti sitä paremmaksi maailma muuttuu. Jokainen, joka voi hyvin ja onnellisesti jakaa positiivisia viboja ympärilleen.

Elämä ei tietenkään ole pelkkää ylämäkeä ja kohtaamme väistämättä myös alamäkiä. Tällöin arjen hyvinvointi ja harmonian merkitys korostuu. Luodessamme vahvan ja onnellisen perustan arjelle kestämme paremmin koettelemuksia. Hyvä perusta on kuin ponnahduslauta. Ryömiessämme pohjamudissa se auttaa ponnistamaan takaisin pinnalle.

Kauneutta, suklaata & inspiraatiota

Palveluni keskittyvät suklaan, kauneuden ja kirjoittamisen ympärille, koska ne ovat olleet itselleni merkityksellisiä työkaluja onnelliseen arkeen.

Suklaata – Opi valmistamaan herkullisia suklaakonvehteja. Näin voit aloittaa jokaisen päivän suklaasta nautiskellen! Varaa Suklaakurssit by Minnie&Chico.

Inspiraatiota – Inspistä ihanaan elämään ja iloiseen arkeen jatkossa viikottain päivittyvästä blogistani: Discover Everyday Happiness- blogi

Kauneutta – Olen toiminut kampaajana ja meikkaajana lähes 20- vuotta (lue lisää: kauneus), josta viimeisen vajaan vuoden hiusalan opettajana. Voit tilata minut juhlapaikalle tekemään kampauksen ja meikin. Teen meikit ja kampaukset luonnonkosmetiikalla uskollisena tyylilleni, joka on luonnollinen ja boheemi.

Kiitokset yhteistyökumppaneille!

Haluan lämpimästi kiittää yhteistyökumppaneitani tuesta ja avusta. Te helpotitte äärimmäisen paljon projektia, joka tuntui alussa todella suurelta.

Pikkuhiljaa, ilon kautta ja hyvien tyyppien avustamana tälläisetkin projektit muuttuvat kevyiksi kantaa.

Logon suunnittelu ja raakaversio: Mieheni Julius

Sivuston tekninen toteutus: Saicom

Kuvat: Sielukas Media/Katri Haavisto sekä Visualisti Satu-Maaria.

Rakkaudella,

Mona

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suklaajumalatar Minnie

Minnie And Chico Suklaajumalatar

Tarinankertoja & Chocolatier. 

Intohimosta elämyksiin, aitoihin nautintoihin, rakkauteen, kehon & mielen hyvinvointiin ja suklaaseen.